Living in My Own Life, My Own World

It’s been 2,5 years since i moved my life to this place, spent most of my time here. It was a dream come true, so that i thought it will always make me happy and content with my life here. But the things wasn’t always going in the way i wanted to. I realized that this place’s totally different with the cozy place where i’ve spent my life before. Cultural shock, deadly deadlines, different peoples, were the unavoidable things that i had to face. Sometimes i think that the best place is somewhere out there. Then i tried to find other worlds, where i could find a more lively life, more lovely friends, more great peoples, more insights, more precious things…
I really like to know them, friends of my friends. Love the way they life, the life they’re living in.. Hope that they will always willing to share their life with me, share their stories, their friends. Until someday i realized that they’re so busy with their own world so that they can’t always share it to me. Then i also realized that i have my own life to live in. I have my own world, something that i often complained about, but actually i only need to be grateful and think positive for this. Yeah, life’s not always be okay, but i have to survive 🙂 I’m greateful for my life here, with all the uncomfortness and unpleasant conditions.

I’ve got all my life to live
I’ve got all my love to give
I will survive..

~kaya karangan anak SD yg baru belajar B. Inggris yak.. 😛
~maaf kalo banyak yg ngaco, sedang belajar memperlancar B. Inggris

Advertisements

6 thoughts on “Living in My Own Life, My Own World

  1. leni says:

    heheh…
    gw juga lagi sok2an pake bahasa inggris tuh di blog 😛

    yeah ning, life must go on..
    walaupun gak selalu ada orang di samping kita
    ituh kata mama sayah
    hahaha..

    jangan harapkan orang lain bersamamu
    teruslah melaju
    karena tak da seorang pun atau apa pun yang boleh membendung kita..
    walaupun katanya rame-rame memang lebih enak (iya juga sih)

    but dont hope too much..
    yah.. its me sih ning.. 🙂

  2. heningsept says:

    setuju sih len.
    emang… dunia bakal jauh lebih indah kalo ada sahabat baik yg bisa menemani..
    tapi, gak selamanya sahabat itu ada di samping kita kan..

    Karena itu, we have to be strong.

    “Kuatlah, karena suatu saat nanti, kau mungkin hanya bisa mengandalkan dirimu sendiri…”
    (Hening, 2007)

    ~hehe.. sok2 nge-quote

  3. dika says:

    sebenernya saya belum baca tulisan hening yang ini. Tapi berhubung hening pernah comment tulisan saya, saya mau lihat siapakah hening…

    Ternyata blog writer yang produktif…
    Terus menulis yah. Mudah2an saya bisa belajar dari ANda, coz blog saya juga belum berumur..

    Jadikan heningnya dunia dengan tulisan yang menggugah dunia..

    dk

  4. kamal87 says:

    waaww…. coolll… use english.
    i think this post is good enough. not so much grammatical error (halah… kaya gw ngerti grammar english aja 😀 )

  5. chandra says:

    // Wah ada yang lagi mellow nih.

    Yes teh Hening, not only life but the show must also goes on!

    Btw, shock culture tuh tema yang gw dapet pas ngambil undian tema di Impromptu Speech. Gw cerita kemana-mana tapi gw lupa klo gw juga ngerasain shock culture saat peralihan dari SMA ke kuliah (ngapain cerita jauh-jauh). Banyak kok teh yang ngalamin hal yang sama. Bahkan sampe nangis-nagis di blok-nya (halah… emang keliatan?)

  6. heningsept says:

    @dika: yap, makasih.

    @kamal: iya nih mal.. lagi belajar. bagian yg ini sungguh membesarkan hati: “i think this post is good enough. not so much grammatical error”. Tp yg ini: “halah… kaya gw ngerti grammar english aja” membuatnya hancur berkeping2.. haha.. becanda..

    @chandra: masa sih segitu mellow? 😛 Oow.. gitu.. aneh ya sampe gak kepikiran pengalaman sendiri. Siapa yg nangis2 di blok? *ini blok apa blog sih*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s